SORAJA ULAZI U "ZADRUGU"

Autor:

Zadruga

31.12.2017

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša voditeljka Sara Vučelić, poznatija kao Soraja, uživa u prazničnoj atmosferi, a 2018. godina, po svemu sudeći, biće veoma uzbudljiva za atraktivnu brinetu. Kako saznajemo, Soraja je dobila ponudu kojom se malo koja zvezda može pohvaliti, te će, ukoliko prihvati učešće u rijalitiju "Zadruga", biti bogatija za pola miliona evra.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Tekst potpisa

- Ne bih smela da pričam o pojedinostima, ali ponuda postoji i pregovori su u toku. Do Božića ću odlučiti da li ću se upustiti u takvu avanturu.

Po čemu ćeš pamtiti 2017. godinu?

- Definitivno sam imala velike prekretnice. Na ljubavnom planu je sve harmonično, ali sam se zato udaljila mnogo od ljudi koji ne zaslužuju da budu u mom okruženju. Ubuduće ću mnogo pametnije birati ljude u svojoj okolini, neću praviti iste greške. Takođe, ovu godinu obeležili su neki skandali, a ja uopšte nisam želela da budem deo toga.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Soraja: Kajem se što sam nekim devojkama, fanovima, dozvolila da mi se približe. Služile su da animiraju sve nas i ništa viš

 

Da li imaš neku želju za 2018?

- Nadala sam se da ću je do ponoći ispuniti, ali izgleda da će ostvarenje moje velike želje sačekati 2018. Nije u pitanju svadba, to nemam još u planu (smeh).

Planiraš li novi voditeljski angažman i da li ćeš više raditi na tom planu u predstojećoj godini?

- Svakako da hoću, ja volim voditeljski posao, samo mi ponekad treba neko da me podstakne. Za privatan biznis sam veoma ažurna i na tom planu je sve super, a što se tiče voditeljstva, sigurno ćete me u 2018. gledati na malim ekranima, već imam neke ideje i planove.

Koga ćeš proslaviti sada, pošto su mnoge devojke postale poznate tako što su bile tvoje drugarice?

- Što je najgore, to uopšte nisu bile moje drugarice, nego tako neki fanovi kojima sam dozvolila da mi se približe. Služile su da animiraju sve nas i ništa više.

Ko ti se najviše dopada u "Zadruzi", da li ti je Divna DNK i dalje bliska srcu?

- Pa jeste, Divna je slatka, ali kako vreme prolazi, upoznajemo sve više strana svih aktera. Dopada mi se Teodora Džehverović, ona će jedina napraviti karijeru kada izađe iz rijalitija. Mnogi je osuđuju zbog toga što grabi za karijeru, ali tako mora da bi uspela. I treba, talentovana je, pametna i lepa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubica

31.12.2017 23:50

A kad ce Stanija da udje u Zadrugu