IZNENAĐENJE: Janjuš video ženu i dete!

Autor:

Zadruga

01.01.2018

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija je odlučila da ulepša Novu godinu svim zadrugarima, pa je omogućila da u Belu kuću uđu njihove porodice sa kojima će provesti nekoliko trenutaka. Za Miljana Vračevića, Jovanu Tomić Matoru i Marka Janjuševića je ovo bio neprocenjiv poklon.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš sa ćerkicom

Janjuš i Miljan su videli svoju suprugi i decu posle više od tri meseca boravka u najgledanijem rijalitiju. Sa druge strane, Matora je videvši svoju sestričinu i majku na vratima Bele kuće, odmah briznula je u plač.

Janjuš nije video svoju suprugu kada su zadrugarima puštani snimci na kojima im porodice upućuju novogodišnje čestitke, pa je bio vidno oduševljen što je bila pokraj njega pred novogodišnje praznike.  Naročito mu je laknulo zbog toga što njegova supruga nije nasela na provokacije medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubće

01.01.2018 20:23

Neznam dali je Janjuševa žena slepa pa ne vidi šta rade Ana i njen muž ili joj možda , ide samo za pare. I Miljanu je žena rekla da samo nastavi kao do sad , znači da bude nasilnik nad ženama, jer im je potrebno što više honorara. Miljan i Milan "novinar" su največi nasilnici nad ženama. Izgleda da miljanovu ženu to ne smeta. Za Milana i nije čudno. Gde je tu zakon koji se toliko reklamira. Moračemo izgleda pitati g. predsednika Vučića.