ALKOHOLIČARU, SKLONI SE OD MENE: Sloba i Luna u novom okršaju

Autor: Republika

Zadruga

02.01.2018

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba i Luna ne mogu dva dana da izdrže bez svađa, psovanja, lupanja šakom o sto, a naročito ne kada popiju. Taj scenario se i sinoć dogodio, i to sve zato toga što su se osamili u kupatilu, iako to nije dozvoljeno.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs

Sloba Radanović je završio u sudnici zajedno sa Lunom zbog toga što su se na par trenutaka osamili u kupatilu, a to nije dozvoljeno.

Bio je besan na produkciju zbog toga što su ga optužili da je proveo sa Lunom određeno vreme u wc-u. 

Zbog toga što se osećao loše, a kada je bilo potrebno da mu se obezbedi novi zavoj, ništa nije učinjeno. On je počeo da viče i udara u sve što je našao pred sobom. 

Luna se uplašila kada je videla svog dečka da je skinuo zavoj, pa je pokušavala da ga smiri, ali je sve krenulo u pogrešnom smeru, pa su ušli u fizički okršaj, on je nju gurnuo, a ona njemu udarila šamar. 

- Nemoj da me guraš! Zapamti dan kada si pio, jesi li čuo?! Stoko jedno pijana! Ja nisam alkoholičarka, pogledaj kako se ponašaš. Skinuo si zavoj bre, alkoholičaru jedan! - vrištala je Luna.

- Nemoj da vičeš na mene - rekao je Sloba.

- Skloni se od mene retardu jedan - odbrusila mu je Luna i otišla. 

Luna je bila previše uzrujana zbog toga što ju Sloba gurnuo, a kako ne bi došlo do povrede bilo koga od njih dvoje pobrinulo se obezbeđenje. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ccc

02.01.2018 10:49

Sloba ludi od ljubomore zbog Andrije, zato se tako ponaša. Slika gole Kije pored Andrije mu je u glavi.