SLOBINOJ MAJCI POZLILO ZBOG NJEGOVOG PONAŠANJA

Autor: informer.rs

Zadruga

02.01.2018

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka pevača Slobe Radanovića provela je reprizu novogodišnje noći prikovana za TV gledajući Zadrugu u kojoj se odvijala prava drama sa njenim sinom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Draginja Radanović!

Sloba se napio, iz besa je skinuo zavoj sa povređene ruke, rušio je, lomio i šutirao sve na šta bi naišao, a njegova majka je sve to pratila u suzama.

- Kada je videla da je Sloba skinuo zavoj, mami Draginji je pozlilo. U pomoć joj je pritrčao suprug koji nije znao šta da radi. Trebalo joj je nekoliko minuta da dođe sebi. Celu noć je plakala zbog sina, a Slobin tata se brine za njeno zdravlje, ona bi volela da joj sin izađe iz Zadruge i da se ceo haos završi - kaže porodični prijatelj Radanovića. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

On ističe da je prelomni trenutak bio kada su zadrugari rekli Slobi da može da ostane invalid i da se ona sada plaši da bi njegov nagli temperament mogao da ga košta zdravlja.

- Planirala je da se nekako čuje sa njim, da ga smiri, u velikom je strahu - završava priču porodični prijatelj.

Sloba Radanović je tokom žurke u „Zadruzi“ povodom reprize nove godine popio malo više i napravio je haos kada je tražio od produkcije da mu previju ruku, što su oni, ako je sudeći po njegovoj reakciji, odbili. Posvađao se i sa Lunom koju je, kada je pokušala da ga smiri, jako odgurnuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
ljubica

03.01.2018 08:16

Gospodjo, vi ste ga ohrabrili da bude sa Lunom a to utice na njega jer su oboje histericni. Trebali ste da ga motivisete da bude sa ženom koja je očigledno miran tip. Slava je jedno a život deteta drugo

Ana

03.01.2018 13:34

Snaja ne treba da se svidja vama nego vašem sinu. Nesvesno ste mu pomogli da upropasti karijeru a i da bude nesrecan

marko

03.01.2018 13:39

Zasto se krije sta su Sloba i majka razgovarali kad je on bio u bolnici i zasto se krije da je Anabela tajno usla u Zadrugu kad je Luna bila bolesna. I Mina je bila u teskom stanju pa joj niko nije doveden iako kazu da su pokjusavali. Zasto Produkcija sve tolerise ovim zadrugarima, fizicke kontakte, unistavanje imovine. Nije posteno prema ostalima

Milica

04.01.2018 19:49

Ali ljudi ona za sve krivi Kiju. Ona misli da je Kija glavni krivac histerisanja a dok Kija nije bila u Zadruzi on je isto ovako histerisao i još gore. Ja ne mogu da verujem da je Kija ovako nešto trpila sve ove godine.