(VIDEO) Kraj Ljubavi? Sara i Vojke se posvađali?!

Autor: pink.rs

Zadruga

06.01.2018

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je današnji dan zahvaljujući Velikom šefu koji je svojom idejom o učestvovanju u najpopularnijoj igri "Escape room" oraspoložio sve ukućane, jedan par se nakon toga izolovao od ostalih. Kako se može primetiti, Sara Reljić i Vojke svoje slobodno vreme provode zajedno, ali se jedno drugom ne obraćaju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sara Reljić i Vojke Đans

Naime, Sara i Vojke nisu proveli noć u istom krevetu kao što se to uobičajeno dešava. S obzirom na to da je Sara spavala u pabu, pretpostavlja se da je ovaj par u žestokoj svađi.

Kako se može primetiti, Vojke je u ovom odnosu taj koji ne želi da ostvari bilo kakvu konverzaciju sa svojom izabranicom, a Sara je zbog toga vidno potresena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sara Reljić

Razlozi ovog konflikta između ovo dvoje ukućana za sada su nepoznati, a podsetimo se da su Sara i Vojke imali skladnu vezu u kući tokom celokupnog boravka u najpopularnijem rijaliti programu. 

Šta je izazvalo ovu svađu i zbog čega ovaj par ignoriše jedno drugo, preostaje nam da sačekamo naredna dešavanja koja će obeležiti ovaj dan. A kako su ovo dvoje zadrugara funkcionisali tokom čitavog dana pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading