Luna se ohladila, HOĆE DA OSTAVI SLOBU?!

Autor:

Zadruga

07.01.2018

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da odnos Lune i Slobe nije više tako čvrst kao što je bio ranije!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani!

Kako su četiri meseca zajedno i njihovu vezu često poljulja i najmanja sitnica, pa je zbog toga njihov odnos doveden u pitanje. Ovo su oboje demantovali, a evo šta su povodom ovoga prokomentarisali. 

- Svaki dan, po ceo dan smo zajedno, nemamo o čemu da pričamo. Svađamo se oko glupostil. Više se svađamo oko drugih ljudi, tuđi komentari i prozivke. Ja priznajem da umem užasno da odreagujem, histerišem. Ne opravdavam sebe nimalo. To nisam ja, znaju ljudi koji me poznaju u privatnom životu - bila je iskrena Luna, a onda je i Sloba dao svoje mišljenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

- Ona ima taj problem u svojoj glavi ko god da je isprovocira da to utiče na naš odnos i da je nervozna i na mene. Ne bih rekao da je naš odnos zahladneo, desilo se mnogo čarkica, ali smo to izgladili. Zaista nema nikakvog problema imeđu nas, sve je kao pre, Volimo se sve više - završio je on. 

Šta su oni još odgovorili pogledajte u snimku ispod teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
kiza

07.01.2018 20:05

Luna je dobila neke informacije iz spoljasnjeg sveta. Zato pokusava da se opere.

ljubica

08.01.2018 08:17

Neposteno je sto Zadruga sve toleriše Slobi i Luni iako oni vredjaju Zadrugu i stalno nesto unistavaju. Kad zele da odu Yadruga ih ubedjuje da ostanu. Sve ovo je postalo dosadno i ako hitno ne udje neka interesantna osoba, ode mast u propast. Sve manje gledam

Nina

08.01.2018 10:03

@ljubica - Ona kad bi htela da ga ostavi on to ne bi dopustio, jer on voli da njome manipuliše i da je psihički zlostavlja. On je manijak, a i ja zbog njega sve manje gledam Zadrugu! Odvratni su!