ONA je novi vođa!

Autor:

Zadruga

08.01.2018

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto je Anđela Lazić sinoć napustila Zadrugu, ukućane je jutros sačekalo pismo u kom je ona imenovala vođu za ovu nedelju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bane Čolak

Bane Čolak, koji je inače bio na ovoj funkciji 2 nedelje zbog praznika, pročitao je pismo i iznenadio sve zadrugare.

- Dragi zadrugari, presrećna sam što sam napustila Zadrugu. Vama želim sve najbolje i najlepše. Da unesete malo pozitivne atmosfere u kuću. Za vođu postavljam Anu Korać, da uživate malo u lepom pogledu i lepom ponašanju. Držite se i idite do kraja, a najbolji neka pobedi - napisala je Anđela Lazić u pismu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Ana Korać ovu informaciju dočekala je u kupatilu, gde je bila bez veša na sebi, jer se tuširala. Dok su je čekali da izađe iz toaleta, zadrugari su odmah uputili ironične čestitke Marku Janjuševiću Janjušu, sa kojim je Ana previše bliska.

- Stvarno nisam imala pojma da će me postaviti za vođu. Nismo pričali o tome, čak nismo ni imale neku komunikaciju, ali se nadam da ću lepo voditi sastanke i da ćete me slušati - sa osmehom na licu rekla je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading