ŠOK: "Santana spavao sa gastarbajterkama u Nemačkoj za pare"

Autor:

Zadruga

10.01.2018

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar i rijaliti-učesnik Bora Santana ne krije da ima buran ljubavni i seksualni život, međutim, ono što je pokušao da sakrije od javnosti jeste biznis kojim se bavio u Nemačkoj.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bora Santana bio žigolo a sad se pred Macom nećka!

Kako saznajemo, Santana je radio kao žigolo i zadovoljavao žene za novac i skupocene poklone.

- Bora je sa prijateljima često boravio u Nemačkoj, odradi svirku, pa ostane još nekoliko dana. Na nastupima je upoznavao razne žene, mahom starije, s kojima se upuštao u seksualne odnose. Te žene su debelo plaćale noć sa Santanom, a bilo je i onih koje su ga jurile, nije mogao kasnije da ih otkači - započinje priču dobro obavešten izvor i nastavlja:

- Jedna od tih žena, starija i punija, opasno se zaljubila u njega. Uhodila ga je, pokušavala na sve načine da ga pridobije, nudila mu poklone, novac, ali on nije želeo ništa ozbiljno s njom. Onda je počela da ga uhodi, da mu pravi probleme, čak je pokušala da mu uvali tuđe dete i nabedi ga da je njegovo - otkrio je izvor za Rijaliti.

Ove navode potvrdio je i Borin brat Stefan Marinković i ispričao kako je Bora upoznao gastarbajerku koja mu je napravila pakao od života.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Stefan Marinković Borin brat

- Bora je imao svirke u Nemačkoj, a jedna žena Jasmina počela je da dolazi stalno na njegove svirke. Bora je mislio da je u pitanju druženje, on ne glumi zvezdu, pa se slikao sa ženom, razmenio koju reč, jednostavno, družio se. Ona je to protumačila kao da ima neke šanse kod njega, pa je počela da ga zivka i juri. Pošto je milionerka, gastarbajterka, pokušala je da ga pridobije forama "kupiću ti ovo, kupiću ti ono", ali je Bora kulirao - započinje priču Stefan i objašnjava da je problem nastao kada je počela da dolazi u Srbiju zbog Bore i da ga spopada.

- Kada je videla da Bora ne želi da ima ništa s njom, onda je počela da dolazi u Srbiju samo zbog njega. Poslednji put kad je došla, Bora me je molio da idem s njim, da ne ide sam, da popijemo samo kafu. Počela je da ga spopada nasred kafića i Bora joj je tad rekao da se skloni i da mu se više ne obraća. E tad je krenulo ludilo. Njeni stričevi su zvali Boru, molili ga da je laže da je s njom da ne bi sebi naudila pošto žena nije baš čista. On, naravno, nije na to pristao. Onda je počela da mu pakuje priču da ima dete s njim, da ga je prijavila za nasilje. Takva prijava ne postoji niti on ima dete s njom, kakvo crno dete. Pa da ima dete, što bi to krio, ja bih prvi najsrećniji bio da budem stric, ali to nema veze s mozgom - objašnjava Marinković i dodaje:

- Sad svima priča i dalje kako ima dete s njim, ona je luda. Žena ima 40 godina, debela je, Bora nikada ne bi bio s njom, nije njegov tip, posebno što očigledno nije normalna. Samo kad smo skinuli bedu s vrata - završava Stefan.
 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
ljubica

10.01.2018 07:42

Meni se Bora nikako ne svidja, ne bira sredstva samo da postigne karijeru, uvlakac je pravi isto kao i Bane

Ljilja

10.01.2018 14:18

Tako i deluje, za pare bi je j.....

bata

10.01.2018 17:41

Zato se on na pocetku hvalio da je spavao sa 200 zena.