(FOTO) MIKI ĐURIČIĆ: Poljubio sam majku, a onda je umrla!

Autor: G. Doljančević - I. Tubin

Zadruga

13.01.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić se prisetio smrti svoje majke Mirjane Đuričić, koja mu je umrla pred očima. Pčelar iz Kupinova poverio se Banetu Čolaku i ispričao šta je osećao neposredno pre nego što mu je majka preminula. Miki je objasnio da je njegova majka deset godina bolovala i da ju je posećivao kad stigne, ali da je na dan njene smrti osetio da mora da ode kod nje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Miki Đuričić

- Znači u poslednjih 10 godina nisam došao kad mi kažu da je loše odmah tog dana. I ja sam se s nekima dogovarao da idemo u Kupinovo, imali smo neke obaveze i taj dan probudim se negde oko ponoći sav znojav. Ustao, zapalio cigaru i pitaju me šta mi je, a meni nešto, ne znam šta... Ja moram kući večeras, nešto meni nije dobro i zvao sam druga pitao ga: "Je l' možeš da me voziš kući hitno?" On kao "nema problema" i stigao, ja ulazim tamo kod keve, poljubim je, ona imala taj aparat, sve super i ugasim svetlo, ćale tu pored, pita me što sam došao i ja kao: "Pa došao sam, ne znam".

Pričao sam sa tatom 20 minuta pored nje. U jednom trenutku skinem joj masku, kad ona ne diše

 

Dok su on i otac razgovarali, nisu ni slutili da je majka pored njih već preminula.

RepublikaFoto: Vesna Lalić
Mirjana, Mikijeva Majka

- I sad mi stojimo pored nje, ona tu leži i drži masku i on mi kaže: "Evo, pre pet minuta sam je okrenuo". Rekla mu da ju je zabolela ruka. I mi nastavljamo tu da pričamo 20 minuta pored nje. I u jednom trenutku primetim nešto čudno. Ja joj skinem masku, kad ona ne diše. Znači, to je neki predosećaj. Da li je ona izdahnula kad sam došao ili dok smo pričali, ne znam, ali znam da od tada verujem da postoji neka sila - ispričao je Miki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andjela

14.01.2018 09:58

Rasplaka me..