(VIDEO) Matora GRCA U SUZAMA, probudila je ova pesma!

Autor: pink.rs

Zadruga

13.01.2018

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za zadrugarima je jako burna noć. Naime, Veliki šef im je dao poseban zadatak u kome su izabrani parovi morali da provedu 24 časa vezani jedno za drugo. Kako je partner Sanje Stanković bio Bane Čolak, to Jovana Tomić Matora nije mogla da podnese, pa je u toku prošle noći besnela.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora

Kako se stanovnici Bele kuće svako jutro bude uz različit repertoar, on je ovoga puta bio nakolonjen Matoroj. Numere su bile nešto setnijeg ritma, a prva pesma sa kojom je započeo ovaj dan je bio hit koji je prepevala Slađa Alegro, "Isplači se, biće ti lakše".

Već na prve stihove, Matora je briznula u plač. Čini se da je pod utiskom od sinoćne situacije i nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da bude odvojena od svoje plavuše,  pa su je stihovi ove emotivne balade jako potresle. Prva joj je utehu pružila njena cimerka Milica Dugalić, dok njena draga Sanja spava dubokim snom.  

Ovo je bilo veoma teško jutro za Matoru, a kako je sve ovo izgledalo pogledajte u snimku ispod: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading