KIJIN DEČKO DOBIO ULTIMATUM: Roditelji mu poručili samo jednu stvar, ako uđe u rijaliti

Autor: Svet, Republika

Zadruga

13.01.2018

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko Kije Kockar želi da uđe u Zadrugu i podrži svoju devojku, međutim, porodica je izričito protiv te ideje.

RepublikaFoto: instagram.com/andrija_lazovic_bu2

Andrija Lazović dobio je ponudu od produkcije Pink televizije da se takmiči za prvo mesto ravnopravno sa ostalim učesnicima rijalitija, a o tome se posavetovao sa prijateljima na društvenim mrežama i javno ih pitao treba li da uđe kod Kristine ili ne.

Njegovi roditelji užasnuti su ovom idejom, pa su sinu jasno poručili da ne žele da se blamira kao njihova buduća snajka, te da se, ako uđe u rijaliti, ne vraća kući.

Ja sam dobio ponudu, ali mene novac ne zanima. Emocije me vode a ne racio. Imam mnogo posla napolju, renoviram neke restorane i moji se ne slažu da ulazim u rijaliti. Roditelji i porodica se protive tome, baš imam problem sa njima.

Rekli su mi ako uđem tamo da se blamiram, da se ne vraćam. Kažu da je rijaliti za jadnike. Ja se ne uklapam u taj svet. Ljuljaju me emocije - izjavio je Andrija za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nina

14.01.2018 05:11

Andrija ja se slažem da ti ne bih trebao ući tamo da se takmičiš ali produkcija bih trebala da napravi jednu interesantnu stvar i dopustiti da uđeš na sedam dana i provedeš vreme sa voljenom osobom...to bi bilo kao ono što je nekad bilo u vojsci. Žene te obožavaju zbog tvog izgleda a pogotovo tvog naglaska koji je i previše seksi. Volimo tebe i Kiju punoooooo!

Ljubica

14.01.2018 10:51

Neka udje ba par dana ali ds zsdrugari misle da istaje do jjeaha.

Mima

14.01.2018 15:03

Eto Kiji jos jednog maminog sina