(VIDEO) EVO SA KIM JE BILA U VEZI NOVA ZADRUGARKA NADEŽDA BILJIĆ

Autor:

Zadruga

14.01.2018

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i prijateljica Slobe Radanovića Nadežda Biljić otkrila je detalje venčanja Slobe i Kije, a njen nastup u studiju obećavao je mnogo!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

Ona je pevala na svadbi ovog bračnog para. Nakon što je završila sa pričom o Slobi Radanoviću, kome je dala ogromnu podršku, Nadežda je otkrila da je bila u emotivnoj vezi sa Dušanom Zdravkovićem, bivšim zadrugarom.

- Uh! To mi je bivši momak, koji je išao sa mnom 24 sata na takmičenja "Pinkove zvezde", bili smo šest meseci u stvarno fenomenalnoj vezi. Njegovu majku mnogo volim i raskinuli smo zato što se on dopisivao sa nekom igračicom dok sam ja ležala u krevetu - rekla je Nadežda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušan Zdravković

- On se uvek pravi fin, ima kućno vaspitanje, ali ima kompleks. Ja se godinama borim za sebe, došao si ti koji si mene skoro pa iskoristio da dođeš do određenih ljudi. Sve moje prijatelje koje je upoznao preko mene i odvojio od mene, niko se više sa mnom ne druži, samo sa njim - otrkila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mila

16.01.2018 14:27

Sram te bilo Nadezda, u studiju si kukala kako si ostavila decka jer se dopisivao sa nekom devojkom a Slobi i Luni pricas da je to ok i da je on to radio jer je bio neyadovoljan. Pa i tvoj je to radio a i kako moze s tobom da bude zadovoljan. Neces se ti skoro udati devojko, nemas niti pamet niti lepotu, imas glas ali to nije dovoljno