(FOTO) OVO JE SEKSI ĆERKA SAŠKE KARAN!

Autor:

Zadruga

15.01.2018

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica Saška Karan žari i pali "Zadrugom" nervirajući sve oko sebe, međutim, ova opasnica ima svoju slabu tačku, to je njena ćerka Milja Gazivoda!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Saška Karan

Pevačica nema dlake na jeziku, voli da se svađa, dok je njena ćerka sušta suprotnost. Saška je u braku sa Aleksandrom Gazivodom s kojim je dobila ćerku Milju, koja uopšte na planira da ide maminim stopama.

 

Iako podseća na mamu, Milja se bavi ozbiljnijim poslom - fizikom. Saškina ćerka je završila je studije na Univerzitetu u Beogradu, a na svom Fejsbuku je otkrila da voli da putuje. Milja je više puta bila mamin "adovakt" u emisijama i tada je dobijala komplimente zbog lepog izgleda.

 

Pomno prati i očev rad, posebno onaj deo posvećen nauci, budući da je Gazivoda kao diplomirani inženjer na korak od doktorata, u poslednje vreme objavio nekoliko naučnih radova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading