Miljan raskrinkao Kiju i Filipa: MAZITE SE TAMO U MRAKU!

Autor:

Zadruga

17.01.2018

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljan Vračević i Kija Kockar u poslednje vreme nisu u dobrim odnosima, te ne prođe ni dan, a da se njih dvoje "ne počačkaju".

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljan Vračević

Nakon sinoćnjeg suđenja kada je Kija napala Slobu, ona je jutros ustala na levu nogu, te joj je malo trebalo da ponovo uđe u verbalni obračun.

Naime, Miljanu je zasmetalo to što je Filip Đukić pravio buku dok su ostali zadrugari spavali, a Kristina se našla prozvanom jer je ona bila ta sa kojom je Filip razgovarao. Ona je stala u Đukićevu odbranu, pa je rekla Miljanu da je i on taj koji često pravi galamu.

- Ljudi su te provalili, napolju si smešna - uvredio ju je Miljan, zbog čega je Kija pobesnela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- Ja tebi govorim, nemoj da prevrćeš priču na lično! Samo sam ti rekla činjenicu, ti si taj koji je ulazio stalno i drao se. To su činjenice, sve ostalo izmišljaš i teraš na svoju vodenicu - urlala je Kija.

- Šta se ti mešaš kada ja pričam sa Anđelom o Slobi?! Nije dečko folirant! Uhvatio je dečko ribu za ruku, doveo, rekao: "Ovo je moja devojka" i kraj! Zašto se ne maziš lepo ovde, nego tamo u mraku?! Postoje kamere, da li si ti normalna?! - provocirao je Miljan, koji je branio Slobu i istovremeno aludirao na to da Kija sa Filipom ima nešto više od prijateljstva, zbog čega je ona potpuno pobesnela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nina

17.01.2018 16:05

Sinoć me je za malo kupio i za malo da zaplačem, a već danas sve po starom. Laže i napada samo žene. Kako bre nije sram više da napada Kiju za Filipa!? Filip se mazi sa zoranom svaku noć, i onda kako može da izmišlja toliko. Vidi da mu je Kijica najveća konkurencija pa neće prestati dok je ne izludi. Nasilnik nad ženama, psi-ho-pa-ta, lažov i kradljivac, eto nadam se da je neko ponosan na njegovo vaspitanje kao što su ponosni na Slobu i njegovo vaspitanje. Ne zaslužuje ni trun pažnje od novinara.

Milena

18.01.2018 10:44

Miljan je retko primitivan covek. Nije Kija luda da pogazi sebe. Ja joj verujem. Uvedite Andriju, sada je momenat Neka novinari dokazu za hotel gde su Sloba i Nadezda bili. Hajde novinari, pokazite se sa cinjenicama