(VIDEO) SVI JE NAPALI: Nadežda ukanalila Slobu!

Autor: pink.rs

Zadruga

19.01.2018

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić prošle noći posvađala se sa starim prijateljem Slobom Radanovićem. Ona je izjavila kako joj je pevač slao SMS poruke, koje je ona protumačila kao Slobino udvaranje i pokušaj da je osvoji.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić

Posle ove Nadeždine izjave, nastala je velika svađa. Tom prilikom pale su i teške preči među prijateljima, a tenzija se u ovom odnosu nastavila i jutros. Sve je počelo od razgovora Nadežde i Lune, da bi pevačica na kraju završila u suzama.

- Izgubićeš njega kao osobu, a on te hvalio kao sestru. Da te je muvao, rekao bi da te je muvao! Verujem i da je on za tebe imao šta da kaže, ali nije hteo - rekla je Luna Nadeždi.

Među ostalim zadrugarima, koji su se u tom trenutku našli u spavaćoj sobi, čuli su se komentari kako Nadežda možda želi da se u javnosti prikaže kao osoba koja je imala ljubavne odnose sa svojim drugom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Možda ja tako želim da se prikažem napolju. Ja sam nula od čoveka i takva ću da budem do kraja! Ja sam debil! Sada ću da budem još gora! Ja sam njega smatrala najboljim prijateljem - govorila je Nadežda.

- Ali ne možeš da kanališ prijatelja napolju - umešala se Andrijana.

Nadežda je zatim ušla u raspravu sa novinarom Milanom Miloševićem i Sanjom Stanković, a u toku razgovora sa cimerima, Nadežda se rasplakala.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

Ja nisam ispala prijatelj prema njemu! Ja sam toga svesna. Jedina stvar koju nisam trebala da uradim je što sam ukanalila svog prijatelja. Ja sam napravila grešku - pričala je pevačica, a onda nastavila da plače i kroz suze dodala:

- Ljudi, ja plačem zbog svojih privatnih problema koje imam napolju. Ne zbog ovoga. Ovo je kap koja je prelila čašu - tvrdi Nadežda.

Dok je Nadežda celu priču nastavila u dnevnoj sobi, kada je sa ostalima razgovarala o svemu, Luna i Sloba ostali su u sobi. Tom prilikom, Luna je izjavila kako svi žele da se pradaju za slavu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

19.01.2018 17:27

Jeste li vi videli i čuli kako je Anabela podigla kampanju protiv Kije pa poslala Nadezhdu da izvrši taj zadatak da napada Kiju. Anabela je žena psi-ho-pata. Žena hoće da ocrni Kiju koja nije kriva što je lunjara otvorila noge Kijinom mužu. Halooooo breeeee