LUNA LUDI: Ova ukućanka je opsednuta Slobom!

Autor: pink.rs

Zadruga

19.01.2018

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nadežda Biljić prošle noći posvađala se sa Slobom Radanovićem, svojim starim prijateljem i kolegom. Ova tema pokrenula se među ukućanima nakon što su se probudili. Pevačica je u razgovoru sa Slobinom devojkom Lunom Đogani, rekla kako je izdala prijatelja, a zatim se rasplakala.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari komentarišu!

Cela situacija na relaciji Nadežda - Sloba - Luna - Kija, nije jasna većini ukućana. Dok su ležali u krevetu u spavaćoj sobi, Jovana Tomić Matora i Filip Đukić komentarisali su Nadeždino ponašanje, a zatim se u celu priču umešao i Bora Santana.

- Šta sad znači ovoj Nadeždi da ide dva dana i da priča o Slobi? - pitala se Matora.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

- Prsla riba, ispada kao da je opterećena. Ona ne prestaje od sinoć da priča o tome, od sinoć. Ja tako nešto ne bih radio da ispadam debil opterećeni - rekao joj je Filip.

Bora Santana ubacio se komentarom kako je Nadežda puno pratila "Zadrugu" i da zna sve o dešavanjima u najvećem i najgledanijem rijaliti programu.

Celu trač-partiju možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading