(VIDEO) Kija i Filip lažu da su samo prijatelji?!

Autor: pink.rs

Zadruga

20.01.2018

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre samo nekoliko dana, ukućani su pričali o prisnosti Kristine Kije Kockar i Filipa Đukića koji je često razmenjivao nežnosti sa Zoranom Stefanov u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadruzi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Filip Đukić

Kako se ovi takmičari nisu obazirali na ove spekulacije, a pogotovo Kija, ona njemu i te kako dozvoljava da joj se približi pa čak i u kasne sate kad svi zadrugari spavaju dubokim snom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Filip Đukić

On je bez ikakvih problema ovoj ukućanki masirao noge, ona je uživala u svom svetu, a da nije ni pomislila kako će Zorana odreagovati kada bude videla ovo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Filip Đukić

Kako svi misle da njena veza sa Andrijom Lazovićem nije prava, već samo marketinški trik, tako su mnogi sebi dali za pravo da posumnjaju u bliski odnos ovo dvoje zadrugara.

Nakon masaže, Filip je napustio njen krevet, a ona je nasmejana zaspala dubokim snom. 

Kako je izgledao ovaj prizor pogledajte u linku koji je u opisu ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubica

20.01.2018 20:02

Da li ste primetili da sve sto Anabela kaze u studiju to sutradan Sloba kaze u rijalitiju, Primer...razlika izmedju svalerke i ljubavnice, obratite paznju. Imaju telefon sigurno a i vidjaju se mozda u cuvenom kombiju o kome je Nadezda pricala