Marija Ana slomila Filipa: SADA SAM POTPUNO RAVNODUŠNA!

Autor:

Zadruga

23.01.2018

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušaji Filipa Đukića da se približi Mariji Ani Smiljanić prethodne noći prošli su bezuspešno. Čak ni pored mnogobrojnih pokušaja Dragice Janičić i Milana Miloševića da ih zbliže, njih dvoje su progovorili svega nekoliko reči.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Ana i Filip

- Kada je on ušao, da su me zvali, bila sam u fazonu, proći ću kroz TV, bez obzira što sam rekla neke stvari što sam rekla da ne želim da ga gledam, da ću praviti gluposti. Mesec dana nisam mogla da jedem, bila sam u fazonu ući ću. Sada sam totalno ravnodušna, gledam na sve isto. Tebe poznajem najduže i drago mi je da si tu zato što me najbolje poznaješ. Što se tiče ljubavi, gledam nekoga tri meseca na tv-u koji pravi gluposti, koji je bio svačiji, bio je sa svakom, nije mi bilo svejedno. Sada da se ljubiš sa nekom, bilo bi mi svejedno, gledala sam na tv-u, mogu i sada - priznala je Dragici otvoreno pred Đukićem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Dragica, Filip i Marija Ana

Iako je Filip svestan svoje greške, nije mogao da nađe opravdanje za svoje postupke, a Dragica je pokušavala na sve načine da spoji ovaj par. Novinar se takođe pokazao kao dobar prijatelj, pa je u nekoliko navrata spomenuo Mariji Ani koliko je Filip patio zbog nje, ali se ona nije dala pokolebati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

23.01.2018 11:49

Ova Filipova mi je oduvek bila gruba ali ukoliko se ne pomire, svaka čast devojko