Gordana kivna na Anđelovu majku: SAD ĆE ONA DA VIDI!

Autor:

Zadruga

23.01.2018

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković sinoć je dobio poziv od Velikog šefa. On se čuo sa svojom majkom i ujakom, a nakon toga prepričao svojoj devojci Teodori Džehverović i njenoj majci Gordani o čemu je sve razgovarao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Gordana Džehverović

Međutim, nije im se dopalo ono što su saznale. Teodora i Goca su se uvredile kada su čule da je Anđelu porodica rekla da nije došao u 48 sati svadbu, već da se druži i zabavlja.

- Sad će ona da vidi Gocu, ja ga titrala ovde 7 dana. Nije joj bilo dosta jedan poziv, drugi poziv, treći poziv, i sad će da me je*e. E neće da me je*e, evo joj ga ku*ac, sad će da vidi kad se mešam ja. Ajde bre, beži bre, preko svega sam prešla. Ne mogu da trpim, to poniženje - vikala je Gordana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Goca priča Jeleni o Anđelovoj majci

- Nije moja ćerka došla ovde da se uda i da izađe odavde kao udata žena, niti je njen sin ovde za udaju, kad izađu napolje, videćemo šta će i kako će, a onda porazgovarala sa Jelenom Krunić i poverila joj se.

- Bila sam fina sa njim ovih 8 dana, prihvatila ga kao svoje dete, teši ga, diži ga, pada u depresiju, šta to meni treba. Volite se pa kad izađete napolje, videćemo. Daj da se podrže dok su ovde. Ona uporno ruši tu vezu, posesivna majka njega jedinca - pričala je Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading