OVO JE SLOBA GOVORIO O SEKSU pred kamerama, a onda je ušao u Zadrugu!

Autor:

Zadruga

26.01.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova zvezda Slobodan Radanović 6. septembra ušao je u Zadrugu, a njegovo učešće u rijalitiju ostaće upamćeno.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Sloba Radanović

Naime, on je pred milionskim auditorijumom prevario svoju suprugu Kristinu Kockar uplovivši u vezu sa Lunom Đogani, sa kojom je bio intiman više puta.

 Iako nije ni slutio šta će mu se desiti u novoizgrađenom gradu nadomak Beograda, Sloba je u intervjuu koji je dao za televiziju "Pink M" samo nekoliko nedelja pre početka Zadruge otkrio da postoji mogućnost da ima seks pred kamerama.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Sloba Radanović

Božo Dobriša, voditelj televizije "Pink M", postavio je Slobi pitanje da li će njegovoj supruzi Kristini smetati to što će joj muž u rijalitiju biti okružen mladim, lepim i zgodnim damama, na šta je pevač dao zanimljiv odgovor.

- S obzirom na to da ćemo 24 sata biti pod budnim okom kamere, mislim da joj neće smetati - rekao je on, a potom dao još zanimljiviji odgovor na pitanje da li će imati seks pred kamerama.

- Možda! Zavisi sa kim, nisam rekao sa kim... Ali, što da ne, pratimo trendove - izjavio je Sloba letos na crnogorskom primorju, a nekoliko nedelja kasnije postarao se da trendove, o kojima je ranije govorio, isprati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

19.02.2018 20:38

Ozenjen a kso momak ziveo. Divota.

Luka

18.03.2018 21:09

@Mika - Kod Lune nece ziveti kao momak. Pratice ga i na svirku radi kontrole.