(VIDEO) KIJA OTKRILA KO JE NAJVIŠE NERVIRA U ZADRUZI

Autor: pink.rs

Zadruga

27.01.2018

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove subote zadrugari su se tokom igre u kojoj je trebalo da imenuju najiritantniju osobu u više navrata posvađali. Mnogi su iznenadili svojim izborima i objašnjenjima, a Kristina Kockar imala je oštre reči za Saru Reljić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Postoji jedna osoba za koju sam ja, kad sam došla iz spoljašnjeg sveta, mislila sve najbolje, iako sam pre toga čula da je veliki folirant. Nisam je poznavala, mislila sam da je okej. Jako je počela da me nervira, a to je Sara. Jako me je razočarala oko onog pisma što je bilo. A onda je krenulo ono njeno da govori u bradu, da prevrće očima kad drugi pričaju, a čula sam i da negativno govori za mene - rekla je Kija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sara Reljić

- Je*i ga, počela sam da vas gotivim, pa joj nisam dobra više - obratila se Sara Luni Đogani i Slobi Radanoviću, koji su sedeli prekoputa nje.

U toku ovog sastanka stiglo je pismo Velikog šefa sa kaznom za sve zadrugare zbog nepoštovanja sastanaka i igara, te će im se budžet sledeće nedelje svima umanjiti za po 1.000 dinara.

- Ljudi, vi ste maloumni, kunem vam se da ste maloumni! U obdaništu možeš decu da smiriš - vidno iznerviran je bio Filip Đukić zbog toga što su svi vikali.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lepi Mića

- Posledice ovog pisma će se pokazati u ponedeljak u 18 časova. Kada bude pijaca, kada budete imali 1.000 dinara da jedete. A tada će vam biti kriv Vođa i niko se neće naći ovde uvređen što ovo radi danima - rekao je Lepi Mića.

Svi zadrugari bili su nezadovoljni zbog ove svađe, a Bane Čolak je obećao da će se kockati i probati da novac zaradi u kazinu jer smatra da je ta kazna delom i zbog njegove krivice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovana

03.02.2018 17:49

Bravo Kija ne nenjas musljenje i realna si