ŠOKANTNO: Saška Karan se razvodi, varala muža sa žestokim momkom sa Voždovca!

Autor:

Zadruga

28.01.2018

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž Saške Karan otkrio je dugo čuvanu mračnu tajnu svoje supruge, preko koje ne može da pređe, te je odlučio da je ostavi!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Saška Karan

 Aleksandar Gazivoda hoće da podnese zahtev za razvod braka jer je saznao da ga je pevačica varala sa mlađim muškarcem.

Do muža učesnice „Zadruge“ stigle su priče da se ona pre osam godina viđala sa jednim žestokim momkom sa Voždovca, u kojeg je bila zaljubljena, kao i da je bila spremna da pobegne s njim.

- Gazivodi nimalo nije bilo prijatno kada je saznao za preljubu, i sad hoće da se razvede. Pokušali smo da ga smirimo i posavetujemo da dobro razmisli o svemu i da ne veruje u gradske priče. Rekli smo mu da sačeka da Saška izađe iz rijalitija i s njom otvoreno porazgovara na tu temu. Međutim, on tera po svom jer je jako povređen - priča jedan Gazivodin prijatelj i dodaje da je Aleksandar besan kao ris.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandar Gazivoda

- Ne možemo da ga prepoznamo. Govori nam: Ona me je izmajmunisala za sve godine provedene zajedno. Napravila je od mene idiota. Ako je želela mlađeg i slađeg, zašto nije rekla i razvela se kao sav normalan svet, a ne da mi se švaleriše iza leđa. Glumila je dobru ženu i domaćicu samo da ne bih provalio šta radi kada izađe iz kuće -  Tri dana ne znamo šta ćemo s njim. Mnogo voli Sašku, ali je zapeo da se razvede - rekao je izvor za beogradske medije.

Gazivoda neće Saški praviti problem javno kada ode u emisiju. Naprotiv, maksimalno će je podržati u borbi kako bi zaradila što veći honorar u rijalitiju, kako bi njihovoj ćerki Milji obezbedili komforniji život.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Saška Karan

- Aleksandar je jedan fin i kulturan čovek i nikada ne bi upropastio nečiji rad i trud, bez obzira na to koliko mu je teško. Tako neće ni suprugu dirati jer i on želi da dođe do pobede i uzme novac koji im je potreban. Njihove privatne probleme rešiće između četiri zida, a ne javno, pred milionskim auditorijumom - rekao je izvor.

- Nemam šta da kažem na to, osim da su vam informacije tačne. Vi ste novinari i najbolje znate. Nije sve sjajno, ali neke stvari ću rešiti lično sa svojom ženom kada izađe iz "Zadruge" - rekao je Aleksandar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading