LUNA IDE POD NOŽ: Nakon "Zadruge" hoće da TRANSFORMIŠE LICE!

Autor: pink.rs

Zadruga

28.01.2018

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima mediji spekulišu da je Luna Đogani već imala estetske korekcije na svom licu, iako ona to ne nikada nije želela da prizna, međutim, njena drugarica je progovorila o njoj!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Koliko znam Luna ima u planu da operiše nos, međutim, to nije samo iz estetskih razloga jer ona ima i zdravstveni problem koji je urođen i s godinama joj stvara sve veći problem! Već duže vreme planira da ode na korekciju nosa zbog devijacije koju je nasledila od oca - otkriva Lunina drigarica.

Gagi je potvrdio ove navode: 

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Luna Đogani i Gagi Đogani

- Ima malo nos na mene, to je tako prirodno, još dok je bila beba i mlađa ćerka ima taj problem. Ima devijaciju nosa. Ako treba da se radi zbog devijacije i ako treba da se estetika pravi nije problem. Ja sam radio to zato što sam imao smetnje u nozdrvi, hrkao sam dosta i doktorka se složila. Verovatno će i ona morati da uradi, to je genetski, ona je nasledila od mene, a ja od svog tate. Imamo simpatične noseve, ali to je devijacija, takva je dijagnoza. Kasnije će ona morati to da uradi, ukoliko bude imala smetnje, ukoliko joj doktor predloži zbog disanja ili zbog ne daj Bože nekih posledica, a nije isključeno da će to uraditi i po izlasku iz ''Zadruge'' - objasnio je Gagi Đogani. 

Lunina majka Anabela Atijas je u nekoliko navrata izjavila da podržava svoju ćerku u apsolutno svemu, pa je putem društvene mreže Instagram objavila fotografiju kojom je najavila da će Luna ugraditi silikone u grudi kako bi bila atraktivnija!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Ukoliko je suditi po Đoganijevim rečima, njegva ćerka će po izlasku iz rijalitija podleći hirurškoj intervenciji ukoliko bude imala zdravstvenih problema, a da li će Anabela sprovesti u delo ono što je poručila putem društvenih mreža ostaje da vidimo! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading