Luna opkoračila Slobu: TI SI MOJA MUŠKARČINA!

Autor:

Zadruga

30.01.2018

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par Sloba Radanović i Luna Đogani već četiri meseca privlači enormnu pažnju javnosti, zbog specifične situacije u kojoj su se našli. Uprkos tome što je oženjen, pevač je u rijalitiju "Zadruga" prevario svoju suprugu Kristinu Kockrar sa blogerkom. Njih dvoje su se u prvo vreme ustezali od vrelih akcija kako zbog Kije, tako iz zbog kamera, a sada ne biraju ni mesto ni vreme.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna opkoračila Slobu

Bez obzira na to što u afektu jedno drugo nazovu svakojakim nazivima, neosporna je činjenica da je njihova ljubav velika. Nakon višesatne prepirke ovi golupčići su se sve rešili strasnim dodirima i poljupcima.

- Ti si moja muškarčina - izustila je Luna i nastavila da ljubi svog dečka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirjana

30.01.2018 14:03

Novine pisu da je Sloba gej ali nikad novinari nisu nista o tome pitali.On je nervozan u njenom prisustvu jer strahuje. Da li se neko seća da je na početku Zadruge negde pisalo da i Sloba i Andjelo imaju neke sklonosti ka muskarcima, oni su se u Zadruzi udomili da ne bi bili sumnjivi. Kijino pravo je da radi šta hoće ali da joj pakujete sve samo da bi je što pre izbacili po Anabelinoj želji. Jel ste čuli kad je Sloba u Luninim gaćama rekao da traži cedulju. Šta više reći