"ALEKSANDRI SU PLAĆALI ZA S*KS!" Bivša rijaliti učesnica raskrinkala Nikolićevu: Folirala se sa Dejanom!

Autor:

Zadruga

11.02.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Šmizla otkrila je da je Aleksandra Nikolić nekim ljudima naplaćivala intimne odnose.

"ALEKSANDRI SU PLAĆALI ZA S*KS!" Bivša rijaliti učesnica raskrinkala Nikolićevu: Folirala se sa Dejanom!

Foto: Nikola Mutic, Nebojsa Mandic, E-stock

Aleksandra i Dejan

Nekadašnja učesnica rijalitija "ParoviJovana Novakov Šmizla komentarisala je za domaće medije moral zadrugarke Aleksandre Nikolić, koja je u "Zadruzi" ostavila dečka Dejana Dragojevića zbog Filipa Cara.

- Prva sam podržala to što se ona promenila zbog Dejana Dragojevića, a znam da se nije promenila, da drugačije ne bi mogla sa njim da bude u vezi. Svesno je ušla u vezu sa njim i folirala se dokle je mogla, a izgleda nije mogla dugo da izdrži pa je pokazala svoje pravo lice po stoti put i to je ona - rekla je Jovana, a onda progovorila o žurkama na kojima je Aleksandranavodno bila, kako bi, kako prenosi Informer, zabavljala muškarce.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Jovana Šmizla

- Da, pa šta su joj radili... fenirali je (smeh). Sve ono što mi inače radimo u krevetu sa partnerima, e to je radila. Ja stvarno ne mogu da pričam o moralu, mogu samo da se poklopim ušima i da ćutim, ali te njihove pretnje da će moj muž saznati ko sam i kakva sam, ali on zna sve o meni. Muž mi je rekao da je Aleksadra dobra, kaže da hoće da učini i da nema granice - otkrila je ona, a na pitanje da li je Aleksandra naplaćivala usluge, rekla je:

- Pa bilo je "fifti-fifti", kako za koga - rekla je Šmizla, prenosi gorepomenuti portal.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Zora

12.02.2023 08:24

A majka Slovenka laže da njena ćerka mesecima ne izlazi iz svoje sobe.

Vlada

17.02.2023 18:36

@Zora - A mi smo naivni toliko da piverujemo sve što neke budale napišu!😂od polovine pola je možda istina! Ali treba dobro razmisliti!!!

Vlada

17.02.2023 18:46

@Zora - Šmizla treba da razmisli šta priča! Ako je Alex bila u vezi s jednim od bosova! Ko je od vojnika smeo i da pomisli da bude s njom! Zato joj je bolje da se ne eksponira i bude mirna!!!

Vojvotkinja Tolstoj

07.03.2023 20:50

Ne branite aleksandru (malo slovo). Po njoj se vidi moral. Na nivou je Filipa Cara: da je "muštruje", (nije za finog momka i kuću), skoro da je gora i od Dalile !! Non-stop se javlja jedan po jedan "da su bili intimni s njom", Kristijan ovog puta priča istinu, zbog toga je "onako" i pričao o Dejanu (samo što ne kaže : gde se ova brani, tek ćeš o njoj čuti). I tačno. Pa i sa ovim Zvezdanom - ja ne razumem da se on dopada ženama. Prvo što je neradnik i kockar (para koja brzo dođe - tek će da te upropasti, i tačno). Ko god je neradnik, SVE DRUGE OSOBINE AUTOMATSKI SE AKTIVIRAJU : kocka, droga, pljačka, ubistvo, laži, manipulacije, neverstvo... a svi se istripovali na Mo(t)ku Slavnića, šta me to briga, bre !!