MIKI SMRTNO ZALJUBLJEN U KIJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić ludo je zaljubljen u Kristinu Kiju Kockar, što pokazuje svojom otvorenom ljubomorom i posesivnošću. Iako se trudio da sakrije da mu se dopala neka od devojaka u rijalitiju, pogotovu zato što je javno obećao sebi da mu se nakon Anđele Lakićević to više nikada neće ponoviti, izgleda da ni ovoga puta nije uspeo da iskontroliše svoje emocije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić

Miki nije mogao da sakrije koliko je ljut i ljubomoran kada se desio čuveni seks između Kije i Filipa Đukića. Danima je siktao od besa i bežao napolje da zapali cigaretu svaki put kada se za stolom pričalo o seksu u hotelu i Kijinom i Filipovom lomljenju WC šolje.

- Zbog čega si ušla u rijaliti? Hoćeš da budeš ku*va, pa se seksaš po toaletima? Objasni mi što si došla ovde. Koji ti je cilj? Ako si zbog toga došla, onda nemoj da se foliraš. Otvoreno budi ku*va - galamio je Miki na Kiju nakon čuvenog seksa.

Zbog čega si ušla u rijaliti? Hoćeš da budeš ku*va, pa se seksaš po toaletima, ljubomorisao je i vikao Miki na Kristinu

On je jednom prilikom čak izjavio kako bi rado imao seks sa Kijom, ali kako bi opravdao svoje fantazije, on je naveo kako i ostali muškarci iz "Zadruge" žele to isto, samo neće da kažu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- Ja bih tebe je*ao, mislim, svi muškarci ovde bi te je*ali. Ti si privlačna žena - tada je Đuričić bio iskren.

 Kija mi je pametna, duhovita, školovana, ume da se zaje*ava. Ali mi je glupo zbog Slobe, priznao je Miroslav Drvetu mudrosti

Prilikom nedavnog razgovora sa Drvetom mudrosti, pčelar iz Kupinova je takođe priznao da mu od svih ženskih osoba u "Zadruzi" najviše prija druženje sa Kijom, ali da se ne intimizira toliko mnogo sa njom jer ne bi voleo da se povede tema kako mu se ona dopada, s obzirom na to da je još uvek udata, a i glupo mu je zbog Slobe Radanovića.

- Drvce, ja i sa kojom bih pričao znam da bi odmah krenule insinuacije da tu nešto ima. Iskreno, Kija mi je najzanimljivija. Ima to nešto sofisticirano. Pametna je, duhovita, školovana, ume da se zaje*ava. Totalno je moj tip. Ali, ne bih ja tu ništa zbog Slobe, glupo mi je, još mu je zakonski žena - priznao je Miki.

On koristi svaku priliku da je blizu Kije, a svoje simpatije prema njoj pokazuje tako što je stalno kritikuje i drži pridike. Da li će uspeti da se iskontroliše do samog kraja rijalitija, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Hm

05.02.2018 09:25

Očigledno je da je Miki zaljubljen u Kiju. Opsednut je. Ponaša se kao da joj je on bivši muž. Ima tu i mržnje zato što misli da mu je ona konkurencija za nagradu.

Odgovori 30 9
Ljubica

05.02.2018 11:31

Miki se srozao, opstaje praveći zlo kome god stigne. velikoi razočarenje

Odgovori 23 6
Petar

05.02.2018 11:37

Uprpio se

Odgovori 18 6
lakis

05.02.2018 19:34

Da, da stvarno se zaljubio u ženu od metar i žilet i 40 kila, što rekla Golubovićeva isprdak od žene, plus manipulatorka i lažov

Odgovori 5 21