KAKO LI ĆE SE SNAĆI?! ON JE NOVI VOĐA!

Autor:

Zadruga

05.02.2018

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je Zadrugu napustila Nena Petrović, a danas su ukućani pročitali pismo u kom je ona imenovala vođu za ovu nedelju.

Foto: instagram.com/vojke_djans
Vojke Đans

- Dragi zadrugari, evo mene na putu ka kući. Pa, hajde, moram reći ko je vođa, na kraljičino mesto seda Vojke - napisala je u pismu Nena.

Kako je bio iznenađen, Vladan Vojinović Vojke je ostao bez teksta, ali je usledilo jedno veoma interesantno pitanje koje mu se otelo: "I šta sad da radim?"

Zbog Nenine odluke, Vojke je dobio gromoglasan aplauz zato što su svi takmičari nestrpljivi da vide kako će se snaći u ovoj ulozi, s obzirom na to da se do sada nijednom nije izjasnio šta misli o svim ukućanima, pa ostaje nedoumica kako će se ophoditi prema svima, kao i kako će rasporediti budžet.

Foto: instagram.com/vojke_djans
Vojke i Sara

Iako još nije rekao koga će izabrati za svog omiljenog ukućanina, njegova devojka Sara Reljić je unapred zauzela svoje mesto, jer smatra da će ona biti ta.

- Ako izabere neku drugu, polomiću mu i ruke i noge. Moram reći da će biti akcija u WC-u, tradicija se nastavlja - rekla je Sara.

Nijedan takmičar do sada nije imao ništa protiv da bude gazda, s obzirom na to da oni uživaju svaki slobodan trenutak u hotelu sa posebnim privilegijama, a Vojke je ipak želeo da to mesto ustupi nekom drugom, što po pravilima nije moguće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading