Miki ŠOKIRAO INFORMACIJOM O ZADRUGARKI: Pravo odavde ideš u ZATVOR

Autor:

Zadruga

08.02.2018

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa koja se orila "Belom kućom" u rijalitiju "Zadruga" odvijala se između Mikija Đuričića i Mace Diskrecije, za koju je pčelar iz Kupinova otkrio neke neočekivane informacije:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić

Sve je počelo kada je na pitanja gledalaca zašto mrzi Macu i Kiju, Miki počeo svoje izlaganje sa optužbama da se Diskrecija bavi najstarijim zanatom, a onda počeo da licitira oko cene koju ona ima za mušterije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maca Diskrecija

Đuričić se tu nije zaustavio, već je sve počeo da podseća kako se Diskrecija bavi prostitucijom, a onda je odlučio dodatno da je iznervira pa joj poručio pred svima:

- Tebe će čim izađeš iz "Zadruge" da uhapse! Direktna deportacija u CZ! Svi bre znaju čime se baviš! Ima da te uhapse što si iznuđivala pare od onog čoveka - kazao je Miki, na šta Maca nije imala mnogo argumenata u svoju odbranu, već je kratko rekla da je to sve izmišljotina.

Akako je Miki započeo svoje izlaganje o Maci, pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jeca

08.02.2018 13:51

Baš mi je žao što je Miki dozvolio da ga pojedu zavist, pohlepa i ljubomora. Bio mi je jedan od favorita, a sada mi je baš gadan i dosadan. Isključim zvuk kada on počne da priča, vrti istu priču 100 puta zato što misli da je Kija favorit, pa se uplašio za nagradu.

Odgovori 11 4
mara

08.02.2018 18:28

Miki treba da cuti. On ima uslovnu presudu zatvora. U medjuvremenu nasrnuo na Lepog Micu i ucinio krivicno delo. Da ne ode on u zatvor.

Miso

09.02.2018 11:32

Miki u zatvor. Odmah.