NADEŽDA: Saša Popović je kriv što sam propala!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić ispričala je Kiji Kockar kako je direktor "Granda" Saša Popović kriv što je njena karijera stala i nikada nije krenula uzlaznom putanjom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

- Mene je Saša Popović šikanirao i, kada je trebalo da dobijem dobru pesmu, ja sam dobila ono s*anje od pesme čije sam reči zaboravila. Namerno me je bacao u drugi plan. Bila mi je namenjena neka druga pesma, mnogo jača i bolja, ali ona je otišla nekoj drugoj pevačici. Prvo su me pumpali da sam najbolja jer sam najbolje pevala, a onda su me samo ugasili. Ispali su baš loši prema meni - ispričala je Nadežda u jednom dahu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Ona je već ranije pričala kako je zbog ovoga padala u depresije, pila je i bila razočarana. Dodala je da ni sada nije bolje stanje, ali da se nada da će je Pink produkcija uzdignuti i pomoći joj da ostvari popularnost i karijeru kakvu zaslužuje. Miljana Kulić rekla joj je da pare od honorara uloži u silikonske sise, usne i da ugradi guzu i jagodice, kao i nove zube, te da je posle toga čeka uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Jovan

09.02.2018 10:58

Pa sto se Miki ne vrati u svoje selo nego se muva po Beogradu. Odlepio za Kijom a ona je dama i nikad ga nijedna ne bi htela, videli smo u Zadruzi. Samo se drži priće Andrije i Ćazima i ništa dalje a bio je u početku interesantan

Ljubica

09.02.2018 10:59

U prevodu, Miljana joj je rekla da na njoj nista ne valja

Miso

09.02.2018 11:10

Nije nista dala Sasi.

ana

09.02.2018 14:14

Devojka je u žešćem problemu, nikako karijeru da napravi pa sad ne bira sredstva. Najpre je htela preko Slobe, ,sada pokušava preko Kije vredjajući je zbog posla stjuardese. Nimalo nije privlačna a danas se muzika više gleda nego što se sluša. Pašće tužba po izlasku 100 % sa Kijine strane i to s punim pravom.