Zadrugari opleli po Mariji Ani: BEOGRAD JE IZOPAČIO, DOBILA JE KOMPLEKSE!

Autor:

Zadruga

08.02.2018

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od gledalaca poželeo je da čuje mišljenje Mace Diskrecije o jednoj od ukućanki, a voditeljka Katarina Nikolić prenela je to pitanje u potpunosti: "Maco, šta misliš o Mariji Ani Smiljanić"?

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Ana Smiljanić

- Što se tiče Marije Ane, ja je poznajem iz prošlog rijalitija. Tad nije imala operacije, tad je znala da se brani. Sada se baš promenila. Promenila je govor, lični opis. Postala je kopija Majkla Džeksona. Kod nje mi ništa više nije prirodno. Ni ona njena vrcavost više ne postoji. Sva je fejk. Tako da, zaljubljivala se tamo u Uroša Ćentića. Ona želi ljubav i pažnju, ali otkako je postala poznata i promenila lični opis, s obzirom na to da Filip nije iz bogate porodice, nekako ne može da se odlluči da li će biti sa nekim iz ljubavi ili će biti sponzoruša. Ona je za mene trandžica koja može samo da peva. Ja je ne mrzim, ali je ni ne volim je, jer se promenila -  rekla je Maca.

- Da se ne protumači za silikone pogrešno. Ona stalno govori da muškarci vide u njoj dobrotu. A da to stvarno misli ne bi stavljala silikone. Ona je i sama svesna da je niko tako ne gleda, a ja kad sam je upoznao nije imala takve silikone niti obrve - objasnio je Filip.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Flip Đukić

- Zbog čega si pokušavao da me poljubiš i da me grliš ako sam silikonuša? - pitala je Marija Ana.

- Znači da mi je stalo, osećam nešto. Ali to ne znači da ću ja da se pomirim sa njom ili da ja nju nešto molim i tako dalje. Tebe neko gleda samo na osnovu fizičkog izgleda - odgovorio je Filip.

- Ja sam imala vezu od 5 godina, pa od godinu i po i opet godinu i po, pa da vidimo ko je ovde sponzoruša - bila je ljuta Marjia Ana.

- I šta si radila u tim vezama? Malo sa ovim malo sa onim, ajde priznaj! Sama sebe je sad uke*ala. Ku*va je karakterna osobina. Ja kad sam nju na farmi upoznao nije imala silikone, ni usta. Nisam je ovakvu upoznao. Beograd je izopačio, dobila je komplekse. To nije napredovanje to je promiskuitetno - rekao je FIlip

U ovoj raspravi takmičari su mnogo toga rekli o detaljima iz spoljašnjeg sveta, a Marija Ana sve više otkriva činjenice zbog kojih se podvrgla plastičnim operacijama i na taj način u potpunosti promenila svoj fizički izgled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miso

09.02.2018 11:19

Na Farmi bila neprimecena dok nije pocela seks sa Filipom. Losa osoba koja drugima zeli zlo.