(VIDEO) BES LEČI SEKSOM?! Marija Ana se dohvatila sa drugim muškarcem!

Autor:

Zadruga

09.02.2018

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Marija Ana Smiljanić obrukala je svog bivšeg dečka Filipa Đukića tako što je spavala sa njegovim drugom, a sada izgleda koristi sličan princim kako bi mu napakostila!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Ana Smiljanić i Filiš Đukić!

Dok je Filip bio u svom krevetu, Marija Ana je bila tu, ali ne sama. Naime, ona je sa Milanom Miloševićem imala akciju i to baš na krevetu gde je ležao i njen bivši dečko.

Marija Ana i Milan su se strastveno dodirivali, a Filip je u potpunosti ignorisao situaciju i trudio se da ne gleda to što je predosetio da se dešava.

Foto: printscreen/TVPink
Akcija Marije Ane Smiljanić i Milana Miloševića!

Niko nije video Milana u ovom izdanju, s obzirom na to da je i te kako imao poštovanja prema svakoj ukućanki. Ovoga puta, Milan je pokazao da ume i te kako da se poigrava sa svim takmičarkama.

Marija Ana je bila vidno nasmejana i raspoložena za ovakve scene, a da li je ovo bila samo šala i lažna uzbuna ili bi se pak moglo dogoditi nešto među njima, procenite sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mira

09.02.2018 19:48

Kako da be.. sad svi navaljuju nz zene da bi prikrili svoje sklonosti