Minu više ne zanima Đekon: Ja sad imam nekog

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

10.02.2018

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški, nekadašnja učesnica Zadruge, večeras će se naći u baražu, te dobiti priliku da ponovo uđe u Belu Kuću.

RepublikaFoto: instagram.com/_mina.official__
Mina Vrbaški

Njeno učešće u najgledanijem rijalitiju ostalo je upamćeno po romansi sa Nemnjom Đerićem Đeksonom, sa kojim je imal i seksualne odnose pred budnim okom kamere.

Kako se po Mininom izlasku Đekson približio Jeleni Krunić, sa kojom je takođe imao seks, Mina je otkrila da je to apsolutno ne zanima, jer i ona sada ima nekog napolju.

- Svi me smaraju za to. Mene Đekson ne zanima, ne postoji. Ne mogu da se opterećujem time šta on radi sa Jelenom Krunić. Ja sada ima nekog ko mi je drag i ne zanima ne niko više. Nisam zaljubljena u Đeksona i za mene je to završena priča. Kad bih se vratila u Zadrugu bilo bi mi žao jer ostavljam nekog napolju, a mislim da sa Đeksonom ne bi više bilo ništa. U svakom slučaju bih se ponašala i postavila prema njemu potpuno drugačije - kaže Mina za Pink.rs i dodaje da, uprkos svemu, osuđuje to što je Đeksonova bivša devojka Tijana izmislila trudnoću kako bi ga povredila i osvetila mu se za vezu sa njom.

RepublikaFoto: instagram.com/Printscreen
Nemanj aĐerić Đekson

- Za mene je sve to ispalo presmešno jer je on unutra, a ona napolju. Nikad ne znaš kako je to kad se zaljubiš tamo. Kad si u zatvorenom prostoru sa toliko ljudi ne možeš da kontrolišeš ni sebe, ni svoje emocije, a ni sebe. Mnogo je glupo što mu je to uradila jer nije ni njemu lako unutra. Tijana mi se nije obraćala otkad sam napustila Zadrugu, nismo imale nikakav kontakt. Mi smo se upoznale jednom prilikom pre mog ulaska u Zadrugu, a primetila sam da me je, između redova, pljuvala po Instagramu - rekla je bivša zadrugarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

10.02.2018 22:20

Znaci da ce igrati Anabelinu igru