(VIDEO) Niko nije očekivao: OVO DVOJE ZADRUGARA IMALO AKCIJU U KREVETU!

Autor:

Zadruga

12.02.2018

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po mnogima nesnađena zadrugarka Nadežda Biljić i štićenik Mikija Đuričića , Bane Čolak, uz pomoć nekih čudnih podzmenih voda koje teku Zadrugom neočekivano su se spojili u magičnim krevetima ovog rijalitija!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bane Čolak i Nadežda Biljić

Pevačica, Nadežda Biljić i Bane Čolak imali su vrelu akciju ispod pokrivača. Njih dvoje do sada nisu pokazivali prevelike simpatije jedno prema drugom, a Bane je u više navrata pominjao da su druge zadrugarke privukle njegovu pažnju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić i Bane Čolak

Međutim, sinoć, nakon što je "preživeo" izbacivanje, di džej iz Užica se upustio u vrelu akciju sa pevačicom a sve su pokušali da prikriju pod jorganom planinom.

Da li je došlo do se*sa ili je u pitanju samo dodirivanje i meženje procenite sami nakon što pogledate snimak koji sledi u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
miso

12.02.2018 14:45

Nadezda kao da je drogirana dosla u rijaliti. Ali se jos nije osvestila. Kad sam kojim lekovima se ona inhalira zbog grla ja sam se zaprepastio. Ona nije ni svesna sta radi. A nikoga nije pitala.