Veliki šef izabrao novog vođu!

Autor:

Zadruga

12.02.2018

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na to da je Veliki šef sinoć poštedeo Žižu Stojanović, pa ona nije napustila rijaliti iako je imala najmanje glasova publike, niko nije mogao da izabere ovonedeljnog vođu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

Zadrugare je jutros dočekalo pismo u kom je jasno obrazloženo ko će biti glavni ove nedelje.

- Dragi zadrugari, s obzirom na to da je Veliki šef sinoć doneo veliku odluku i da je Žiža nastavila takmičenje, nephodno je da vas obavestimo ko će ove biti ovonedeljni vođa. Pošto niko nije izbačen pa samim tim nije imao ko da odluči ko će biti ovonedljni vođa mi smo doneli tu odluku. Jedan od vas se pokazao kao najbolji zadrugar koji vredno brine o životinjama, koji bez kukanja i zadnjih namera redovno odlazi na farmu čisti oko životinja, hrani ih , muze kravu, osim toga , ta osoba je pokazala da joj nista nije teško, da brine o Zadruzi koa o svojoj kući, da vredno radi i sa mnogo elana brine o čistoći. Zbog svega navednog doneli smo odluku da Goca bude ovonedeljni vođa - bile su reči Velikog šefa.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović

- Šta da vam kažem, hvala puno produkciji što mi je dala poverenje ove nedelje da ja vodim. Mislim da će ova nedelja biti dobra, da ćemo svi da radimo i da budemo vredni. Potrudićemo se da sve uradimo kako valja  i videćemo šta će biti. Teodora, skuvaj mi kafu - rekla je Goca.

- Hoću ku*ac da radim - rekao je Lepi Mića, a Goca je rekla da će on biti pošteđen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mara

12.02.2018 20:26

Goca se i pre imenovanja vec duze vreme ponasa kao gazdarica: pere tanjire, sredjuje kuhinju i spavacu sobu, hrani zivotinje, muze kravu, pravi sir itd.