(VIDEO) Žestoka svađa između Matore, Saške i Miće!

Autor:

Zadruga

12.02.2018

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnjeg sastanka, došlo je do svađe između Lepog Miće, Jovane Tomić Matore i Saške Karan. Matora je izjavila kako Mića ima potrebnu da stalno komentariše pisama koja stignu od Velikog šefa i da na taj način, po njenim rečima, leči svoje komplekse.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

Rasprava je nastala kada je Mića želeo da razjasni novo pismo koje je stiglo, a koje je veoma ozbiljno shvatio.

- Ja imam pravo da kažem šta hoću i nikoga ne vređam i meni nekada neke stvari smetaju i ne ustajem uvek da kažem. Ti si sada ustala, jer imaš kompleks od mene! Ja smatram da treba da se ustane i da se pismo komentariše. Meni su pisma uživanje. Ja volim to da komentarišem - izjavio je Mića.

Foto: printscreen/TVPink
Lepi Mića

- Ti si se popi*ao na naše prijateljstvo, time što si ovo rekao i uvek ti je krivo kada pričam da volim Sanju! - rekla je Matora.

U nastavu rasprave umešala se i Saška Karan, jer je Jovana Tomić Matora u toku svog izlaganja spomenula ćerku pevačice. Saška je Jovani savetovala da ostavi njenu naslednicu na miru.

- Jesi rekla da volim žene?! E ovoliki ku*ac imam! Kako ga pu*i svaki dan! Joj, al ga pu*i! - vikala je Jovana na Sašku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
miso

13.02.2018 12:57

Kad ce nesto pomirljivo i pametno da pricaju i da se dogovaraju bez svadje?