TEODORINA MAJKA PROMENILA IME SINU!

Autor:

Zadruga

13.02.2018

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije da se Teodora Džehverović zvala Suada, a njen brat nekada Semir, a sada Sava su po svemu sudeći bile tačne. Iako je Sava jednom prilikom demantovao da je njegova sestra promenila ime, njihova majka Gordana je ispričala da je svom sinu promenila ime.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan i Gordana

- Mi nikako nismo živeli, nisam se obazirala ni na šta, kad smo se uzeli mi smo živeli kod mojih. Mi se nikada nismo ljtili zbog toga. On se prvo zvao Semir, i ja razmišljala zašto bih dala muslimansko ime? I ja odem i promenim. Deca ga zezala i ja kažem da me baš briga - ispričala je Gordana bez blama.

A o Teodorinom imenu nije govorila, dok je Sava oštro negirao da je njegova sestra imala drugo ime:

- Ja sam lično Teodori dao ime Teodora, i tu odluku sam doneo i pre nego što se rodila. Moja je želja bila da mi se sestra zove Teodora, što u prevodu znači Božiji dar. S obzirom na to da postoje oni koji, kako se čini, o mojoj porodici znaju više nego ja što znam, ovom prilikom ih molim da rodni list javno objave i da se vidi to ime, Suada - istakao je tada Semir, odnosno Sava.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sava Džehverović

O imenu Teodore i Save, spekulisalo zbog činjenice da su iz braka pravoslavke i muslimana, te su zbog toga započele priče o promeni njihovog imena. I dok se za Savu to ispostavilo kao tačno, pitanje je da li je istina i za Teodorino ime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading