AKO SAM JA OBIČNA IGRAČICA, DARKO JE OBIČAN NARKOMAN: Zadrugarka PROGOVORILA o Laziću!

Autor:

Zadruga

13.02.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal koji je pre nekoliko nedelja doživeo Darko Lazić kada se u javnosti pojavio video u kom on ušmrkava beli prah, sada se nastavlja svedočenjem jedne zadrugarke, koja tvrdi da se pevač drogira.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar, Milan Milošević, Ana Korać i jelena Krunić

Kako je Jelena Krunić noćas ispričala Milanu Miloševiću, Ani Korać i Kiji Kockar u dužem razgovoru, sve je počelo kada je u emisiji "Amidži Šou" Ognjen pitao Darka Lazića da li je pomenuta zadrugarka kriva za njegov razvod od Ane Sević. Na šta je Lazić izjavio da je Krunićeva samo obična igračica. To je aktuelnu zadrugarku razbesnelo pa je odlučila da otkrije sve što zna o Laziću, ali i o njegovoj bivšoj Ani Sević:

- Ja se sa njim preko novina napu*šavam, samo se potvrdilo sve ono što sam rekla za ,,Kokain aferu". Gledala sam klip, sve se videlo. Nemojte mi molim vas o njima. Banjavao mi on gajbi sa mojim drugom, pravio se pametan i fin. Nešto se tu desilo u ,,Amidži šou", a Ognjen ga je pitao da li je istina da se zbog mene razvodi, a on je njemu rekao ''ma to je obična igračica''. Kad sam to čula, ja rekla da je on narkoman, da je kupio belo mače da bi ga odneo Ani i ništa... Sve, sve sam izdeklamovala. Ako sam ja obična igračica, onda si ti običan narkoman - bez daha je govorila Jelena koja se tu nije zaustavila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić o Darku Laziću

Krunićeva je odlučila da ispriča i ostatak priče, kao i da otkrije ko je gazda u Aninoj i Darkovoj kući:

- Glup je kao tri ku*ca. Pored toga što je glup, sve pare stoje kod Ane, samim tim je papučar. Nije smeo da ode kući, ostao sa mojim drugom, nisam mogla da ga izbacim iz stana. Išao je u wc na svakih 20 minuta, šta je mogao da uradi. Ako pokrene tužbu ima i te kako ljudi koji su tome prisustvovali tako da: ''Darko, ne igraj se sa tim" - poručila mu je Krunićeva za kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading