LUNA: Volim da me Sloba j*be sa nogama na ramenima!!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni parovi "Zadruge" bili su gosti Ognjena Amidžića za Dan zaljubljenih, gde su se strastveno ljubili i pričali o seksu. Popularni voditelj je za sve njih pripremio gomilu igrica koje nisu mogli da izbegnu. Prva u nizu od igrica bila je igra "ko se duže ljubi". Snage su odmerili Nadežda Biljić i Bane Čolak s jedne strane, odnosno Luna Đogani i Sloba Radanović sa druge.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović i Luna Đogani

Dok su Biljićeva i Čolak bili u dilemi da li da se ljube jer, po pevačicinim rečima, oni se nikada do sada nisu ljubili, Bane je dodao da, ako je mogao da ljubi Nenu Petrović za kutiju cigareta, može i Nadeždu u "Amigi Show". Đoganijeva i Radanović su ih ubeđivali da to učine. Na kraju su pristali, a pobedu su ubedljivo odneli Luna i Sloba. Oni su se žvalavili i kada je suparnički par prestao da se ljubi.

Usledila je igrica "koliko se parovi dobro poznaju", gde im je Ognjen postavljao pitanja, a oni su prećutno na tablici ispred sebe upisivali odgovore.

 Luna i Sloba priznali su da njihov seks traje pola sata

- Koja je njena omiljena poza u seksu? - glasilo je prvo pitanje. Parovi su bez ustezanja počeli da pišu.

Luna je rekla voditelju da joj je neprijatno jer ovo gleda njena mama, na šta je voditelj kazao da je mama dala dozvolu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović i Luna Đogani

Luna je napisala da voli seks sa nogama gore, na ramenima, dok je Sloba napisao noge na ramenima, ležeći. Teodora voli da se seksa sa Anđelom otpozadi, a Marija Ana i Filip vole kada ona leži na stomaku, a on je na njoj.

Sledeće pitanje je bilo koliko parovima traje prosečan seks. Seks Anđela i Teodore 2 do 5 minuta, Marija Ana i Filip to rade 30 minuta, a Sloba i Luna se seksaju 30 minuta.

- Sa koliko godina je vaša partnerka prvi put imala seks? - glasilo je jedno od škakljivijih pitanja. Sloba Radanović napisao je 15, a Luna 16, pa je nju uvredilo što je nije slušao kada mu je pričala kada je prvi put imala seksualne odnose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kata

15.02.2018 10:23

Mama i tata Dzogani su ponosni sta njihova cerka voli da radi.

Odgovori 15 1
Draga

16.02.2018 00:33

Čega se pametan stidi ,time se lud ponosi.Trebale su mame da ih nauče da se momcima ne priča o bivšim momcima, ustvari njima su to bili ljubavnici. Nema muškarca kome prija kad čuje sa koliko muškaraca je bila njegova devojka. Luna je udarila na ego muškarca;Slobe Radanovića, time što je izjavljivala da se zaljubila,pa koji bi muškarac to odbio a pogotovo ako mu u braku nije dobro i nema to što mu se odmah nudi a već dugo mu nedostaje.