(VIDEO) OTKRIVENO: Filip samo iskoristio Kiju?!

Autor:

Zadruga

14.02.2018

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelji radio emisije "Amnezija" obradili su temu seksa Kije Kockar i Filipa Đukića!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar i Filip Đukić

Filip Đukić je svojim potezom u emisiji ,,Amidži šou" napravio pometnju kada je popio napitak i tako izbegao da odgovori na pitanje o Kristini Kockar, a voditelji radija imali su pravo da to i prokomentarišu.

- Skrenuo je pažnju na sebe kada je izjavio da još uvek ne zna da li bi bio u vezi sa Kijom. A na Ognjenovo pitanje da li je imao se*s sa Kijom, on je popio piće za izbegavanje odgovora. Kijina reakcija je bila zastrašujuća, sačekala ga je u polužutom izdanju kad se vratio iz emisije. On se kasnije izjasnio da će namerno popiti sve kakvo god pitanje bilo. Sad se postavlja pitanje da li se wc šolja sama polomila u kupatilu? - rekao je Milan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Đukić

- Njemu svakako treba čestitati na ovome, jer on tačno zna šta radi i u kojoj situaciji. On je i te kako iskoristio Kiju za marketing, ona je dobila veliku popularnost zbog svega što joj se desilo. Filip nad njom vodi autoritet, nema ona tu neku moć. On je direktno priznao ono što su gledaoci želeli da vide i da čuju. Nemamo neke dokaze, ništa konkretno kako bismo bili sigurni - dodao je Bora.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Za kraj ove rasprave imali su samo jedan zaključak, a ukoliko želite da čujete detaljno o ovom razgovoru, pogledajte video u nastavku.

- Srećno Filipe, samo napred, svaka ti čast, a što se tiče Kije želimo joj sve najbolje iako vidimo da ona baš i nema sreće sa momcima i u ljubavi - rekli su za kraj voditelji radija ,,Amnezije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kata

15.02.2018 10:12

Emisija je neozbiljnog i zabavnog karaktera. Podaci iz emisije nisu tacni. Sluze se lazima, poluistinama i ogovaranjima.

miso

15.02.2018 13:41

Humoristicka emisija nema ozbiljan karakter.