Anđelo se kaje što se svađao sa majkom svoje devojke!

Autor:

Zadruga

16.02.2018

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković danas je razgovarao sa Drvetom mudrosti, koje ga je pitalo šta je to što ga je najviše povredilo u Zaduzi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo Ranković

Maneken je izjavio da su to svađe sa majkom svoje devojke Teodore, Gordadom Džehverović.

- Najviše to što smo se vređali Goca i ja, što smo se svađali. Svađam se sas devojkinom mamom, onda je ona uplela moju porodicu. Ne znam kako da se smirim. Goca i ja smo se vređali, a sa Teodorom se nisam vređao, lakše bi mi bilo da sam se sa Teodorom svađao nego sa njenom mamom - rekao je Anđelo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo Ranković

Ovaj stanar rekao je da je odlučio da pređe majci svoje devojke preko teških reči, jer Teodora i on ne mogu jedno bez drugog. Anđelo je istakao i da je svestan da se njegovi članovi porodice puno nerviraju zbog svih turbulencija u vezi sa pevačicom, ali i da smatra da njegova veza sa Teodorom ima budućnost.

- Mi smo se svađali i pre nego što je ušla njena mama, ona je pokušala da nas smiri, ali je prešlo svaku granicu kad sam ja počeo da se svađam sa njenom mamom. To je najgore što je moglo da nam se desi, da ona gleda kako se ja svađam sa njenom mamom - nastavio je maneken.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
bata

16.02.2018 19:55

Njegova greska je sto se svadja sa svima. A najveca greska mu je sto se svadjao sa majkom svoje devojke. I sada razmislja da li da oprosti buducoj tasti. Nije ni trebao da se svadja. Da li se tako svadja i sa svojom majkom? Ne zna da razgovara normalno sa ljudima.

Dijana

17.02.2018 10:35

I treba da se kaje, da se gorko kaje. On je svadjalica i razmazeno deriste.