MAJKA MINE VRBAŠKI ULAZI U "ZADRUGU": Otkrila da li će se obračunati sa Đeksonom!

Zadruga

17.02.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija maloletnica Mina Vrbaški vratila se u rijaliti program "Zadruga" i za samo dva sata svog boravka pomrsila konce u kratkoj, ali strasnoj vezi svog bivšeg dečka Nemanje Đerića Đeksona i Jelene Krunić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana Vrbaški

Između Mine i Đeksona je ubrzo pao i žestok seks u tuš kabini. I nikome to ne bi bilo iznanđujuće da povratnica bezbroj puta pre ulaska nije ponovila da se nikada neće pomiriti sa Đerićem jer je napolju čeka dečko. Tim povodom portal Republika.rs kontaktirao je njenu majku Ivanu Vrbaški, za koju se takođe šuška da ulazi na najpoznatije imanje!

- Znala sam da će proći samo sat, dva, dok se ne pomiri sa Nemanjom. On po meni nije uradio ništa loše, patio je kada je izašla, a prošlo je i dosta vremena do trentka kada se smuvao sa Krunićkom. Ne zameram mu ništa, na njegovoj sam strani, ipak je on muškarac. - rekla je Ivana za portal Republika.rs. i dodala:

- Tačno je da ulazim u "Zadrugu" povodom ćerkinog 18. rođendana, a što se tiče zadržavanja od toga nema ništa za sada - bila je iskrena Minina mama.

 
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson

Međutim, nešto što je najviše šokiralo gledaoce u toj priči bila je činjenica da maloletnica ima dečka kojeg je ostavila  napolju, za koga njena mama baš i ne zna:

- Nisam upoznala tog dečka, ne znam kakva im je veza bila, svi oni imaju nekoga kada uđu, pa ga prevare unutra. Mina i Đekson su mi savršen par u  "Zadruzi", dosadni su pojedinačno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Gospođu Ivanu smo zamolili i da prokomentariše izjavu svoje ćerke da su joj se pojavile neke promene na koži usled konzumiranja narkotika, kao i seks koji je imala sa rijaliti dečkom:

 - Mina nikada nije imala dodirnih tačaka sa drogom, to su njene budalaštine, ona sve to izmišlja da bi bila u centru pažnje, a što se tiče seksa u tuš kabini, to je sve normalno, ne radi ona ništa što ne bi radila napolju, ipak svakoj majci je neprijatno da to vidi, bilo da joj ćerka ima 17, 20 ili 30 godina. Kada se oni zaigraju, ja prebacim kanal, nisam bolesna da gledam - ispričala je gospođa Vrbaški za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miso

18.02.2018 09:33

Kakva majka takva cerka. Ludace.

Ljubica

23.02.2018 11:03

Nek deca izadju a pohlepne mame nek udju.