Luna ogovarala Kiju: LAŽE ČIM ZINE!

Autor:

Zadruga

18.02.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški je imala potrebu da razgovara sa Lunom Đogani i da joj stavi do znanja da će u njoj uvek moći da vidi prijatelja. Njihov razgovor nije mogao da prođe, a da ne pomenu Kristinu Kockar.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Mnogo si dobar čovek, ali si povodljiva. Ti bukvalno ideš kako te neko vuče. Ko ti je tu, ti u tom trenutku ideš sa njim, uopšte ne razmišljaš da li će to nekoga da povredi. Ja nikome nisam branila da se druži sa njom (Kristinom), ali neke granice moraju da postoje. Isto kao što je Ana Korać ovde ušla, mi se znamo napolju, kao drugarice smo, a kad je Kija ušla pljuvala je na sva usta, nije htela da joj pruži ruku, a gledaj sada. Valjda mora da se zna ko je bitniji. Zato sam se naljutila na Andrijanu i Sanju, jer ne možeš  ti ovde mesecima da pljuješ nekoga, ona je folirant, ali je baš kul...

- One vrlo dobro znaju kroz šta prolazim zbog te Kristine, šta nas dvoje i dan danas prolazimo zbog toga... Ja njemu nikad ništa nisam branila. Čak sam ja bila ta koja je insitirala da on priča sa njom. Zajebala me je kao i sve vas, manipulisala je sa mnom, dobra, fina... Ona je super devojka za bleju, ali je veliki folirant i manipulator i laže kad zine. Ja sam želela da imam korektan odnos sa njom zbog njega. Očigledno da ne može lepo sa njom, kad sam bila dobra i fina prema njoj, ona je mene provocirala, kanila - poveravala se Luna Mini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Hm

18.02.2018 20:36

Luna puca od ljubomore prema Kiji. Ranije je za Mikija rekla da je klošar, a sada mu je najbolja drugarica otkad napada Kiju.

Odgovori 22 1
Miona

25.02.2018 04:11

Kao i uvek Luna je iskrena do bola. Bivša ne samoda laže čim zine, već sve stvari izvrće u svoju korist.Vredja inteligenciju naroda i Zadrugara.Žena je zlo. Lunina i SLobina ljubav je beskonačna, do pobede, svi,svi smo uz vas.Ljubav ej ta koja ruši sve granice.