ĐEKSON IMA HIV?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među učesnicama "Zadruge" nastupila je opšta pometnja kada je Mina Vrbaški po povratku u rijaliti priznala da je u spoljnom svetu saznala da je Nemanja Đerić Đekson HIV pozitivan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Đekson

Naime, ona je tokom svog odsustva iz Pinkovog šoua imala priliku da posmatra njegovo ponašanje unutra, ali i da se raspita o svom rijaliti-dečku napolju, pa je od njegove devojke Tijane Stojanović čula da mu je ona nadenula nadimak Hivson.

S obzirom na to da je Đekson tokom boravka u "Zadruzi" promenio više devojaka, od Anđele Veštice preko Mine Vrbaški do Jelene Krunić, logično je da se posle ovakvih glasina Belom kućom raširi panika. Novinari su Mini postavili pitanje kako je posle širenja takvih priča ponovo završila u Đeksonovom zagrljaju, a ona je pokušala da se opravda na sledeći način:

- Istina je, jesam ga nazvala Hivson, bila sam povređena dok sam gledala šta je radio, dok sam ja bila napolju. Ali nisam mogla da zaboravim šta smo imali, šta se sve dešavalo među nama, pa smo se ponovo zbližili. Krivo mi je što se sve ovako dešava. To je priča koju je pustila njegova bivša devojka Tijana. Ona je to pričala u Instagram lajvu. I drugi to pričaju za njega.

Đekson: Evo, ja sad prvi put potvrđujem da postoji ta priča o meni napolju

S druge strane, Đeksonu nije bilo svejedno što se priče koje ga prate u stvarnom svetu, a za koje je i sam čuo, uvlače i u rijaliti.

Foto: instagram.com/pih_tija
Đeksonova bivša, Tijana

- Evo, ja sad prvi put potvrđujem da postoji ta priča napolju. Ne može niko da uđe ovde sa bilo kojom bolesti. To je veoma nizak udarac. Te teme uopšte nisu za zezanje, pogotovo kada o nekome pustite takav glas ovako javno. Ne znam šta bih rekao, to je znak slabosti i nemoći, ona (Tijana, prim. aut.) po ceo dan se blamira, pravi te lajvove, ne zanima me više to - pravdao se učesnik "Zadruge".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading