(VIDEO) Luna osudila Miću zbog Žižinih golih grudi!

Autor:

Zadruga

21.02.2018

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari ne prestaju da komentarišu Žižine gole grudi na Zadrugoviziji!

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

Zadrugari su znali za ovaj plan glumice i Lepog Miće, pa su ih pre samog nastupa odgovarali od namere, međutim grudi su ipak izbile u prvi plan.

Luna Đogani imala je danas komentar na to što se Mića sukobio sa Teodorom Džehverović. Naime, Teodora je pokušala da nagovori Miću da odustane od ubeđivanja Žiže, a on joj je odbrusio da to ne može da bude veći blam od nekih intimnih radnji koje pojedini zadrugari često praktikuju pred kamerama.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lepi Mića i Žiža Stojanović

Luna je u toku sastanka prokomentarisala ovu situaciju sa Slobom Radanovićem.

- Kad mu je Teodora skrenula pažnju na to on joj je rekao "Šta se ti mešaš? Ti se je*eš ovde po rijalitiju". Kakve to veze ima, to se ne vidi, i ne može da se poredi, on je nagovorio Žižu na to - rekla je Luna.

Da li se ona osetila prozvanom ovom Mićinom opaskom ili joj je zaista bilo neprijatno zbog Žižinog šoua, procenite sami nakon što pogledate snimak ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mara

21.02.2018 18:09

Kad bude Luna pokazivala podsetite je da je kritikovala druge. Za sada nam pokazuje gole noge, deo zadnjice, stomak i pupak. Idemo dalje.