(VIDEO) LUNA GORI OD LJUBOMORE: Dobra si sa mnom samo da bi bila PORED SLOBE!

Autor:

Zadruga

24.02.2018

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani sve češće pokazuje ljubomoru,tako je ovoga puta zamerila Miljani Kulić jer je izjavila da više voli Slobu od nje!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

Naime, Miljana Kulić je još na samom početku Igre istine odgovorila na pitanje sa kojim zadrugarom bi se ljubila kada bi morala, gde je ona navela Slobu Radanovića, što je Luni već tada "podiglo živac".

Nakon žučne i višečasovne rasprave sa Slobom o pomenutoj situaciji, Luna i Radanović su se vratili u Belu kuću i nastavili igru istine.

Miljana je onda dobila još jedno pitanje i odgovorom blogerku ponovo izbacila iz takta. Naime, Kulićevu su pitali ko su joj omiljeni a ko najomraženiji zadrugari, gde je ona posebnu pažnju skrenula na pevača, kao vrlo pristojnog i njoj jednog od omiljenih cimera.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Sloba mi je jako drag, jako, jako, jako drag zato što je skroman, prizeman, zato što je jedini na Zadrugoviziji navijao da ja pobedim - rekla je Miljana.

- Da li si ti sa mnom dobra samo zato što ti je Sloba drag, da bi bila pored njega? Može on da ti bude draži od nas dvoje, ali mi je čudno to što mene nisi nijednom navela kao omiljenog a sa mnom provodiš više vremena nego sa njim, čisto da pitam da li je to zbog njega, da bi mu bila bliže - pitala je Luna vidno iznervirana.

Šta je Miljana odgovorila i kako je Sloba reagovao na sve pogledajte u snimku koji sledi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bata

25.02.2018 09:24

Sloba se svidja Miljani. Pokusace da ga preotme, u ssali ili ozbiljno. Luna ce poludeti.