Marija Kulić ogorčena na ćerku što je povećala usne: Izdeformisala se!

Autor:

Zadruga

25.02.2018

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić promenila je svoj fizički izgleda nakon što je postala rijaliti zvezda, međutim, to se nije dopalo njenom mami!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Naime, ona je odlučila da se podvrgne estetskoj hirurgiji i koriguje svoje usne, što se njenoj mami Mariji Kulić nikako ne dopada.

Marija kaže da ju je ona vodila da poveća donju usnu, ali da je sledećeg puta išla bez njene pratnje i da je preterala sa uvećanjem gornje usne.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić

- Povećala je samo gornju usnu, šta je napravila sa ustima ja ne znam. Ja sam je vodila pre nego što je ušla u rijaliti a on je rekao da to ne diramo dok ne izađe u potpunosti iz rijalitija, jer bi u suprotnom ušla sa ranama. Ne mogu ni ja da gledam to, jer to je strašno šta su njoj uradili. Unakazila se, ni njoj se to isto ne sviđa. Rekli su da to vremenom hoće da se izdeformiše zbog nekog sastava i da to mora da se vadi. Čim se porodi završićemo i to, a ostalo nije ništa radila, samo je donju malo radila, gornju više... Ja tad nisam išla sa njom, pa je iskoristila priliku da se unakazi -iskreno je izjavila Marija.

Ovako je Miljana izgledala pre intervencije:

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Miljana Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading