JANJUŠU ŽENA poslala JEZIVU PORUKU! Zadrugar se RAZVODI?

Autor:

Zadruga

26.02.2018

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učešće u "Zadruzi" Marka Janjuševića Janjuša će skupo koštati, a zbližavanje sa Anom Korać još skuplje. I dok su pojedinci izgubili samo reputaciju, Janjuš bi mogao da izgubi i ženu, sudeći prema onome što mu je poručila supruga.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Jakovljević saopštava odluku Janjuševe supruge...

Prilikom poslednjih nominacija jedan od učesnika koji su se borili za opstanak u "Zadruzi" je i Janjuš, a iako je postojala mogućnost da on ispadne njegova supruga Ena Janjušević nije želela da dođe u studio da ga podrži. A da sve bude gore imala je i poruku za njega.

Naime, kako je otkrila voditeljka Dušica Jakovljević, Ena ne samo da nije želela da dođe u studio, već je poručula da kao podrška u budućnosti Janjušu može da dolazi porodica Ane Korać.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Janjuš i Ana Korać

 

Kraj meseca jedna slika sa ženom... Prijepolje moj zavičaj ..

A post shared by Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus) on Aug 29, 2016 at 2:44am PDT

Dušica je ovo otkrila uživo u programu, a sa majkom Baneta Čolaka, jedinom koja je došla da sačeka svog sina koji nije napustio "Zadrugu", komentarisala je potez Janjuševe žene.

Supruga Marka Janjuševića sa kojom ima četvorogodišnju ćerku Krunu, ne samo da nije želela da dođe, već je i Janjuševu sestru posavetovala da mu uskrati podršku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading