Majka Nadežde Biljić progovorila o navodnoj TRUDNOĆI NJENE ĆERKE!

Autor:

Zadruga

27.02.2018

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge" Nadežda Biljić sumnja da je u blagoslovenom stanju, a najviše je brine mišljenje njene majke o tome!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

S obzirom na to da je pevačica u nekoliko navrata istakla da je sigurna da beba nije začeta u rijalitiju, kao i da Bane Čolak ne bi mogao da bude otac, već samo njen bivši dečko, pevačicina majka Slavica Biljić oglasila se tim povodom:

- Pa ne znam šta da vam kažem, ona je imala dečka pred ulazak u ''Zadrugu'', ali ja znam da nije bila trudna - tvrdi Nadeždina majka koja je upućena u sve detalje ćerkinog emotivnog života i dodaje:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Slavica Biljić

- Pa neka ide kod lekara, možda joj kasni zbog stresa, treba to ispitati. Jedno sam sigurna, a to je da nije trudna ušla u rijaliti. Ja je podržavam u svakom slučaju - rekla je Slavica za Pink.rs, čime je indirektno potvrdila da otac može biti jedino Bane Čolak.

Kako kaže majka učesnice rijalitija koji obare sve rekorde gledanosti ''Zadruga'', ni Nadeždin otac, a ni ona nemaju ništa protiv ukoliko se zaista i ispostavi da je njihova ćerka u drugom stanju. 

- Pa nek joj je sa srećom, šta da vam kažem... Ona je tatina mezimica, ali mi nismo gledali to pa ne mogu ništa reći u njegovo ime, ali šta ima veze - poručila je Slavica Biljić za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading