Kijina majka operisana, POZLILO JOJ ZBOG ĆERKE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kijina majka Nada Željković operisana je pre nekoliko dana u Kliničkom centru Vojvodina i trenutno se oporavlja. Kako Rijaliti saznaje, njoj je proradio čir, imala je nesnosne bolove u predelu stomaka zbog čega je prvo završila u hitnoj pomoći u Zrenjaninu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nada Željković

- Nada se jako potresla kada je videla kako njena ćerka plače i svađa se sa Slobom u "Zadruzi". Ona više nije mogla da podnese da gleda svoje dete u tom stanju zbog čega joj je proradio čir. Osetila je jake bolove u stomaku i pozvala je prijateljicu koja je odmah došla i zatekla Nadu kako se valja po podu u bolovima - govori izvor blizak Kiji i dodaje:

- Prijateljica je odmah pozvala hitnu, koja je došla i odvela je u ambulantu. Dobila je infuziju zato što je bila jako iscrpljena, a nakon pregleda dobila je uput za bolnicu u Novom Sadu, gde su joj nekoliko dana rađene analize - objašnjava priču izvor.

Prijateljica zatekla Nadu kako sa valja na podu od bolova, odmah pozvala Hitnu pomoć

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Kako dalje saznajemo, tamo je ležala nekoliko dana na gastroenterološkom odeljenju, nakon čega je zbog problema sa venama prebačena na mikrovaskularno odeljenje, gde su joj operisali obe noge. Nada je, tvrde upućeni, odlično podnela operaciju, a čim se probudila, tražila je da joj kažu kako joj je ćerka. Sestre su joj rekle da je Kija nasmejana u rijalitiju i da se smirila, što je Nadu obradovalo. Na postoperativnom toku zadržana je dva dana, nakon čega je puštena na kućno lečenje.

Nakon detaljnih pretraga prebacili je na mikrovaskularno odeljenje, gde su joj operisali i vene na obe noge

 

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo majku Kije Kockar, koja je potvrdila naše navode.

- Operisana sam, nemam šta da izjavim, verujte da mi nije ni do čega, a ne do eksponiranja - rekla je Nada za Rijaliti dodatak, ne želeći da komentariše trenutno zdravstveno stanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading