Otkrivamo ko je Anđelov otac!

Autor: Marijana Nešković

Zadruga

27.02.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodični život Anđela Rankovića do sada je bio misterija. Iako ga njegova majka Ljiljana Ranković i ujak Predrag Peđa Ranković zdušno podržavaju tokom boravka u "Zadruzi", Anđelo nije želeo da otkrije zbog čega podrška njegovog oca izostaje. Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, Anđelo se odrekao očevog prezimena zato što nikada nije bio u kontaktu s njim, a njegov otac je Slaviša Milaš iz Beograda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo Ranković

Naime, kako izvor za naš list navodi, manekena su roditelji dobili u vanbračnoj zajednici, koja nije opstala po njegovom rođenju. Iako je Anđelo vanbračno dete, otac ga je priznao i dao mu prezime, kojeg se kasnije Anđelo odrekao.

Falila mu je uloga oca, koju nije imao. Imao je problema u školi zbog lošeg vladanja

- Anđelovi roditelji bili su kratko u vezi i mnogo su se voleli. Kada je Ljiljana ostala trudna, njena porodica počela je da se meša u taj odnos i ubrzo je nastupila propast. Njenoj porodici smetalo je što je Slavko skroman čovek još skromnijih primanja koji radi na pumpi, a oni su tobože imućna beogradska snobovska porodica. Kada je rodila Anđela, oni već nisu bili zajedno, ali ga je Slavko priznao kao svog sina i dao mu svoje prezime Milaš. Ljiljana je živela u porodičnoj kući Rankovića i na nagovor najbližih zabranila Slavku da viđa dete. Pošto od njegovog rođenja nije imao kontakt s njim, nisu uspeli ni da ostvare tu neku vezu otac-sin i vremenom je svaki kontakt prekinut. Kada je napunio 18 godina, doneo je odluku da se odrekne očevog prezimena jer je Rankoviće smatrao jedinom porodicom - objašnjava izvor i dodaje da je nedostatak očinske figure u Anđelovom životu doveo do mnogih problema.

- Njegova majka ima veliki uticaj na njega, zato je njegovo ponašanje tako bahato i nadobudno jer je i ona sama takva. Falila mu je uloga oca, koju nije imao. Imao je problema u školi zbog lošeg vladanja. U školi "Ćirilo i Metodije", koju je pohađao, imao je užasno loše odnose sa svim profesorima, koji su se i te kako žalili na njegovo ponašanje - navodi izvor, koji tvrdi da Anđelo laže za mnoge stvari koje je izneo o sebi u "Zadruzi", uključujući i to da je on četvrto beogradsko koleno.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anđelo Ranković sa ujakom Predragom Jankovićem!

- On laže da je njegovo poreklo beogradsko, to su gluposti. Njegova baba je Mađarica i njeno ime je Katarina Vardar - otkriva naš izvor i napominje da Anđelov otac nije loš čovek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

28.02.2018 17:42

Ovo je samo dokaz kako roditelji mogu da pokvare srecu svojoj deci, zbog navodno velike ljubavi. Goca nije trebala da udje i da vredja Andjelovu porodicu, a Andjelovi su trebali inteligentnije da se ponasaju ako vec "toliko" misle dobro Andjelu, ustvari Andjelovi su ga i doveli do siruacije da je skoro pukao-to pravi roditelj ne radi svom detetu!

Odgovori 15 0